Eva van den Dungen

Mensen ondernemender maken en ze de juiste visuele tools in handen geven om dit tot een succes te brengen, dat is mijn drijfkracht. Dat doe ik binnen en buiten LightWorks, als visual storyteller.

Vroeger wilde ik tekenares en tovenares worden. Ik kan wel zeggen dat dat gelukt is! Ik vind het heerlijk om ingewikkelde vraagstukken om te toveren tot helder beeldtaal. Dat doe ik door tekst plat te slaan in plaatjes, waardoor de kern naar boven komt. Talentontwikkeling, ondernemerszin en identitybuilding zijn thema’s waar ik me het liefst mee bezig houd. Als conceptdenker en creatieve sparringspartner ben ik trots onderdeel te mogen zijn van het LightWorks co-creatie team.

Over LightWorks

LightWorks helpt jou of jouw team op weg, naar persoonlijke & professionele groei. Dit doen we door te coachen, workshops aan te bieden & lezingen te geven die empoweren en inspireren.

lees verder...

LightWorks in kaart

light-works map

klik om te vergroten

  • Upcoming Events

    Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Referenties