Esther van der Ham

Verbinding
In mijn werk zorg ik voor verbinding. Verbinding van de deelnemers aan mijn workshops of coachingsessies met hun drijfveren, verlangens, angsten en beste weten. Vanuit deze verbinding met zichzelf,  kunnen mensen zich ook oprecht verbinden met anderen; hun klanten, collega’s en dierbaren. Op deze manier kan er worden gewerkt en geleefd vanuit vertrouwen, authenticiteit en openheid en wordt er wezenlijke waarde gecreëerd. Of het nu gaat om leiding geven, het implementeren van veranderingen, verbeteren van werkprocessen of persoonlijke ontwikkeling; we krijgen pas optimaal resultaat als ons (samen)werken voortkomen uit (zelf)vertrouwen in plaats van uit angst.

Hoe?
Dit proces begeleid ik op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het begeleiden van workshops, reizen, coaching en dialogen. Al deze dingen zijn ze gericht op de praktische toepassing van nieuwe inzichten, directe ervaringen en het verdiepen van resultaten. Ik werk met een breed scala aan werkvormen en perspectieven. De  belangrijkste zijn Theory-U en synchroniciteit, gecombineerd met persoonlijk leiderschap zoals Steven Covey dat behandelt. Bovendien maak ik ook gebruik van toegepaste Quantum Fysica, Appreciative Enquiry, Business Spiritualiteit en Spiral Dynamics.

Wat & voor wie:
Deze combinatie van methoden zet ik in voor particulieren, profit en non-profit organisaties. Ik houd me bezig met:

  • team-coaching
  • coaching op persoonlijke ontwikkeling
  • management development programma’s en traineeships
  • workshops gericht op vitaliteit, energie en leiderschap
  • verandertrajecten

De verbinding die ik graag wil brengen ervaar ik ook binnen LightWorks. We werken hier samen vanuit ieders persoonlijke kracht. Dat is elk project weer een feest!

Wil je met me kennismaken, stuur dan een mail naar esther@light-works.nu of bel me op 0615014782.

Over LightWorks

LightWorks helpt jou of jouw team op weg, naar persoonlijke & professionele groei. Dit doen we door te coachen, workshops aan te bieden & lezingen te geven die empoweren en inspireren.

lees verder...

LightWorks in kaart

light-works map

klik om te vergroten

  • Upcoming Events

    Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Referenties