Chiara van de Berg

Ik ben Chiara van de Berg: vernieuwer en altijd op expeditie. Ik heb brakke grond nodig om te kunnen broeden op nieuwe projecten: film, leegstand, yoga, vormgeving en events.

Als ondernemer wil ik maatschappelijke waarde toevoegen: is dit project echt nodig en nuttig? En draagt het bij aan een betere wereld? Dan pas kan ik van start. Ook werk ik met de Giveconomy: je kan zoveel meer bereiken als je openstaat voor de input van de ander. Geld is maar een middel, ga direct voor je doel!

Binnen LightWorks produceer ik belevingsvideo’s en zet ik mij in als filmmaker.

Portfolio: waarmaakdag, doorbraakcoachcafe, palermo reisverslag.

Over LightWorks

LightWorks helpt jou of jouw team op weg, naar persoonlijke & professionele groei. Dit doen we door te coachen, workshops aan te bieden & lezingen te geven die empoweren en inspireren.

lees verder...

LightWorks in kaart

light-works map

klik om te vergroten

  • Upcoming Events

    Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Referenties